Login / Registrer

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cannabis i København – Debataften

Skal cannabis legaliseres? Hvorfor? Hvad vil konsekvenserne være for København og for Christiania?

Vi har inviteret to christianitter til Dolf-aften til at fortælle os om at være naboer til pusherne, hashkriminalitet, rekruttering af de udsatte børn til at være håndlangere for den store kæmpe økonomisk industri, og konsekvenserne af 40 års hashforbrug i Christiania. Vi har også inviteret to politikere til at lytte og debatterer cannabis i Kbh. Skal den frigives, reguleres, eller skal forbudsordning fastholdes?


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis