Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Christiania du har mit hjerte

Christiania du har mit Hjerte (1991) from Nils Vest on Vimeo.

(1991) 60 min. Instruktion: Nils Vest / En film om fristadens historie, hvor vi kommer tæt på beboerne, idealerne og miljøet, incl. hashsalget. Christiania handler om mere og andet end Pusher Street og hash. Filmen viser en velfungerende lille landsby med børnehave, genbrugshal, beboerrådgivning, postkontor, lokalradio og smukke selvbyggede huse. Filmen kommer også ind på Christianias dramatiske historie i forhold til det omgivende samfund og kampen imod hårde stoffer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis