Login / Registrer

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zukunft des Cannabismarktes durch Brancheforeningen Cannabiswirtschaft e.V. (BvCW)

Fremtiden for cannabismarkedet: Hvad skal man gøre ved cannabis efter det føderale valg i 2021? Tysk foredrag organiseret af Brancheforeningen Cannabiswirtschaft e.V. (BvCW) 9. oktober 2021

Brancheforeningen Cannabiswirtschaft e.V. (BvCW) organiserede politisk diskussionsrunde om cannabisindustrien inden forbundsdagsvalget i 2021 den 26.08.2021 på ICBC (International Cannabis Business Conference) i Berlin. På talerstolen: Burkhard Blienert (SPD) tidligere MdB, tidligere talsmand for narkotikapolitikken Werner Graf (B90/Die Grünen), statsformand Grüne Berlin Niema Movassat, MdB (Die Linke), talsmand for narkotikapolitikken Erwin Rüddel, MdB (CDU), formand for sundhedsudvalget Dr. Wieland Schinnenburg, MdB (FDP), talsmand for narkotikapolitikken Jürgen Neumeyer (moderator), administrerende direktør BvCW Fire emner: 1. Emne Medicinsk cannabis (fra minut til minut) 05:49) – For så meget gældende for medicinsk cannabis opstår der spørgsmål om afvisningsprocenten (ca. 40%) af afvisningsprocenterne fra de lovpligtige sygesikringsselskaber. Spørgsmålet om udelukkelse af regres for læger; samt dyrknings- og forsyningssituationen med medicinsk cannabis i Tyskland. – Hvordan skal fremtiden for medicinsk cannabis se ud i Tyskland? 2. Emne industriel hamp (fra minut 17:52) Hvordan kan industriel hamp fremmes i Tyskland? Producenter og producenter af fødevarer med hamp er i stigende grad under undertrykkelse – uden at loven er ændret på dette område. Der er overvejelser om at ændre grænseværdierne for industriel hamp (f.eks. Europa-Parlamentet: forhøjelse af THC-grænsen fra 0,2 til 0,3 %). – Anbefalingerne om risikogrænser i fødevarer er nogle gange ret upraktiske. 3. Emne CBD (fra minut 32:56) Markedet for CBD boomer på verdensplan og også i Tyskland. Ikke desto mindre er der mange kontroller, politioperationer og en uklar juridisk ramme for CBD (og andre ikke-psykoaktive cannabinoider) – hvilke rammebetingelser er nødvendige? Kan en triade af grænseværdier for eksempel hjælpe: A) Til naturligt forekommende CBD i daglig brug uden yderligere regler B) for berigede CBD-ekstrakter inden for nye fødevarer og C) For CBD som lægemiddel eller lægemiddel? 4. Emne cannabis i den nye lovgivningsperiode (fra minut til minut) 41:55) Hvad bør ændres efter forbundsdagsvalget med hensyn til cannabis og dets mulige anvendelser? Hvordan har du det med den verdensomspændende udvikling af cannabis som et stimulerende middel? Skal konkurrencemæssige ulemper i Tyskland reduceres? F.eks. om modelprojekter, legalisering, afkriminalisering? Hvad lærer vi af andre lande (f.eks. Canada, USA, Uruguay osv.)?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis