Afkriminaliser cannabis

Login / Registrer

Opret

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kjæmpehamp som prydplante i 1900-tallet

Metz & Co, Tysk Frøkatalog fra 1909 – Cannabis gigantea, kæmpe hamp, fra 2-3m højde – en sort der blev indført fra Kina og Vietnam (Indo-China) samt populært markedsført som Blad / blomsterfrø tidligt i det 19. århundrede. Via statsbiblioteket kan man hurtigt få øje på annoncer /bestillingslister I gamle danske aviser vedr. Cannabis Gigantea og Cannabis Indica frø. Dengang blev frøene forhandlet til 10 øre for en portion. På gammelt dansk staves det ofte ‘Kjæmpehamp’ mens en ældre tysk betegnelse er ‘Riesenhanf’


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *