Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Thailand afkriminaliserer cannabis

I Thailand vil det i nær fremtid kun give en bøde på op til 20.000 baht (4000 kr) at dyrke cannabis uden at have orienteret myndighederne på forhånd og hvis man sælger cannabis illegalt, altså uden at besidde en særlig licens, risikerer man en bøde på op imod 300.000 baht eller tre år i fængsel.

Under de nye regler, kan folk dyrke cannabisplanter derhjemme efter at have underrettet lokale myndigheder, men cannabis må ikke bruges til kommercielle formål uden yderligere licenser” – Anutin Charnvirakul (health minister)

Den nye kurs i smilets land, sker i kølvandet på at Thailand blev det første sydøstasiatiske land til at legalisere cannabis til medicinsk brug og forskning i 2018. Der vil gå lidt tid fordi loven formelt skal underskrives af sundhedsministeren og offentliggøres og så skal der gå 120 dage efter offentliggørelsen, før loven er gældende i landet.

Det siges i øvrigt:

Hjemmedyrket cannabis bør anvendes til medicinske formål som traditionel medicin, der vil komme tilfældige inspektioner” – Paisal Dankhum (food /drug regulator chief)

  • Opdateres…

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis