Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

THC kan nedbrydes til CBN ved hjælp af høje temperaturer

Denne undersøgelse forholder sig til stabiliteten af Δ9-Tetrahydrocannabinol (THC) og dens nedbrydning til cannabinol (CBN) Det er blevet rapporteret, at THC er meget ustabil ved stuetemperatur, og dets primære nedbrydende middel er CBN (Harvey, 1990). Det er også blevet rapporteret, at UV-lys og varme fremskynder THC-nedbrydning. Coffman og Gentner (1974) undersøgte temperaturens virkning på stabiliteten af THC og fandt ud af, at der kun skete lidt nedbrydning ved 65 °C, men betydelige tab forekom fra 85-100 °C. Turner et al. (1973) rapporterede, at der ved 37 ° C og 50 ° C opstod signifikant THC-nedbrydning. Resultaterne af denne undersøgelser (bemærk vedhæftede billede) angiver, at nedbrydningsgraden af THC var 2,8, 5,1 og 5,7 % ved henholdsvis 120, 160 og 200 °C, når den blev opvarmet i ca. 75-90 min.

Der blev registreret en procentvis CBN-stigning på henholdsvis 0,5, 0,4 og 1,6%. Vores resultater indikerer, at ved 120 og 160 ° C optrådte kun 9,0% og 7,8% af den samlede THC-nedbrydning som CBN. Men ved 200 ° C var THC konverteret til CBN 29,1%. Dette kan tilskrives det faktum, at nedbrydning af THC sker ved temperaturer i området 200-250 ° C

 

Læs hele publiceringen “Temperature Stability and Bioadhesive Properties of Δ9-Tetrahydrocannabinol Incorporated Hydroxypropylcellulose Polymer Matrix Systems” via ncbi.nlm.nih.gov


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis