Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Flere indtægtskilder til staten

En tredje grund til at afkriminalisere cannabis kunne være, at det kan øge statens indtægter. Ved at legalisere cannabis og opkræve skatter på salget af det, ville staten kunne generere betydelige indtægter, som kunne bruges til at forbedre offentlige tjenester og investere i vækst og udvikling. Legalisering af cannabis ville også skabe nye jobmuligheder og øge den økonomiske aktivitet i samfundet. På denne måde ville legalisering af cannabis have en positiv indvirkning på samfundet og dens borgere.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis