Login / Registrer

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Forbedret sundhed for borgerne

En femte grund til at afkriminalisere cannabis kunne være, at det kan forbedre borgernes sundhed. Ulovlig handel med cannabis medfører ofte, at der sælges produkter af ukendt kvalitet og styrke, hvilket kan have alvorlige konsekvenser for borgernes sundhed. Legalisering af cannabis ville gøre det muligt for myndighederne at regulere produktionen og salget af cannabis, så borgerne kan være sikre på, at de køber produkter af høj kvalitet og med kendte styrker. På denne måde ville legalisering af cannabis kunne bidrage til at forbedre borgernes sundhed og sikkerhed.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis