Login / Registrer

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Det sorte apotek [Mini-dokumentar]

I 2018 vedtog et politisk flertal at starte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i Danmark. Formålet var, at patienter nu lovligt kunne få lov til at afprøve cannabisprodukter til smertelindring gennem en recept fra lægen. Men mange patienter oplever, at lægerne er tilbageholdende med at udskrive recepter på de nye, eksperimenterende produkter. Derfor føler de sig nødsaget til at skaffe cannabisen på anden – ofte ulovlig – vis. Mød 23-årige “Jeppe”, der køber cannabis til smertelindring på “Det sorte apotek”.


Udgivet

i

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis