Afkriminaliser cannabis

Login / Registrer

Opret

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

The Treaty Of Hashish

The Treaty Of Hashish Attributed To Ernest Bosc, 1895, 1904, 1907 treatise on hashish, 2020 Reloaded Edition

En bog først udgivet i 1895, oversat fra fransk til engelsk, bogen beretter om hashish som en psykisk substans og andre magiske planter, den indeholder bla. en række illustrationer samt beskrivelser, herunder fortællinger om cannabisplantens anvendelse inden for bla. spirituelle sammenhænge. Forfatteren, M. Chris Bennett, er en livslang aktivist inden for cannabis-kultur og har undersøgt emnet i mange år. Bogen indeholder også oplysninger om andre psychoaktive stoffer, alkymi og magi, og deres rolle i occultisme og den psykologiske verden i det tidlige 20. århundrede. Bogen ser også på cannabis’ medicinske værdi, dets sociale kvaliteter og den genfundne viden om det, nu hvor det er kommet ud af sin prohibitionsmørke og ind i lyset.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *