Afkriminaliser cannabis

Login / Registrer

Opret

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brug din medindflydelse

Cannabis er forbudt og det kan mange sikkert hurtigt blive enige om at det er for dårligt, men alle der mener det, kan gøre indflydelse på hvilken politik der støttes af landets politikere, trods vores individuelle indflydelse må anses for begrænset, udelukker dette ikke eksempler på det modsatte og der er tilmed fine muligheder.

  • Send en email til folketingets medlemmer

    Send en email til et eller flere medlemmer af folketinget, det giver mening at gøre af flere grunde, et folketingsmedlem kan stille spørgsmål og fremføre forslag til beslutninger eller indvendninger hertil i f.eks. folketingsalen, det står altså enhver frit for at påvirke folketingsmedlemmers mærkesager. De (modstanderne af cannabis) er konstant i dialog med landets politikere, du kan altså i lige høj grad være en af dem der sætter tingene i et nyt lys. Hvis du mangler inspiration er her en tekst du gerne må kopiere eller tage afsæt i:

“Kære ….

Jeg kontakter dig fordi jeg som borger finder det rettidigt at du som medlem af folketinget bliver gjort opmærksom på mine meninger i forhold til cannabis og forbudspolitikken i Danmark – ikke alene fremsender jeg nogle argumenter for hvorfor jeg mener cannabis bør afkriminaliseres jeg gør dig også bekendt med at cannabis betyder meget for mig og at det gør mig frustreret at se hvordan jeg og ikke mindst mine medmennesker anklages og sanktioneres for at dyrke vores egen cannabis eller besiddelse af hash, jeg gør indsigelse og mener der bør gøres noget
  • Send email til Danmarks ministre

Du har mulighed for at sende en email til Danmarks ministre, vær dog ikke i tvivl om at der stiles mange beskeder til en ministerpost og du kan derfor ikke regne med at beskeder fra dig vil blive set eller besvaret af selve ministeren personligt, tilgengæld er en ministerpost en magtfuld titel, det vil næppe skade at henvende sig konstruktivt, særligt hvis i er flere i din omgangskreds der hver for sig skriver, man kan overveje om en minister reelt kan ignorere 1000 beskeder om cannabis.

  • Opret borgerforslag

Du har mulighed for at oprette borgerforslag vis du er dansk statsborger og over 18 år, yderligere har et borgerforslag brug for minimum 3 såkaldte ‘medstillere’ hvis mere end 50.000 danske statsborgere støtter borgerforslaget inden for 180 dage, sendes det automatisk videre til behandling i salen inde på Christiansborg. Folketingets medlemmer kan afvise at støtte op om borgerforslaget, men det er dog en oplagt mulighed for at fremme politisk debat omkring konkrete forslag.

Mulighederne for at påvirke demokratiet ligger foran os, spørgsmålet er bare hvem og hvor mange der tilfører noget til debatten, har du forslag til hvad der ellers er af muligheder for at påvirke den politiske debat, skriv en kommentar:

Skrevet af Rasmus (25 år). Hesselager.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *