Login / Registrer

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

THC-fri hamp genetik udviklet i Colorado

Verdens første cannabis, manipuleret til ikke at producere THC er nu klar til at komme på markedet.

Genetikken  er udviklet af et team af universitetsprofessorer og bio-engineerings eksperter over en periode på to og et halvt år, ved hjælp af RNA interferens (RNAi) teknologi har man så at sige lukket af for de genetiske veje, der producerer THC i planten.

Indførelsen af THC-fri hamp genetik betyder, at den globale hamp industri endelig kan komme videre uden frygt for at køre på kant med THC-begrænsende love” sagde Matt Haddad, Administrerende direktør for Trilogene Seeds og tilføjer “Nu vil avlere og forarbejdningsvirksomheder dog være i stand til at arbejde med meget mindre hampbiomasse for at producere den samme mængde CBD.”

Risikerer at miste deres afgrøde samt strafferetlige afgifter

Det kan være problematisk for hamp landmænd hvis deres hamp producerer mere THC end hvad lovligt er. Hamp landmænd i USA er underlagt en streng 0,3% grænse for THC. Den nyudviklede THC fri sort “Pandora” har en 17-22% CBD-profil og vil være tilgængelig som “klon-only” sort i foråret på det amerikanske marked. Frø til de amerikanske og internationale markeder vil blive tilgængelige senere på efteråret. Det beretter Cannabissciencetech.com


Udgivet

i

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis