Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

700 år f.v.t blev cannabis brugt som medicin I Mellem Østen

-700-600 fvt. Den zoroastriske Zend avesta, en gammel persisk religiøs tekst med flere hundrede bind, refererer til såkaldt bhang som det “gode narkotiske” cannabis. Vi ved altså at allerede 700 år f.v.t. blev  cannabis brugt som medicin I Mellem Østen og indskrevet I Venidad. Professor Eliade og andre respekterede religiøse lærde sammen med en række hamphistorikere har foreslået, at Zoroaster folket brugte hamp til at bygge bro over det de troede på var en slags metafysisk kløft mellem himmel og jord. Faktisk var planten af så stor betydning for de gamle Zoroastrians, at den i tidl. nævnte Zend-Avesta indtager førstepladsen på en liste over 10.000 lægeplanter.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis