Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Dansk podcast: Ryges Helte

Hvordan er det når 2 ordinære Cannabisforbrugere laver podcast?! du kan høre det lige her i Danmarks første Cannabis podcast. Med introvert charme og et par lejlighedsvis gode vittigheder dykker Fessor og Den Enarmede Mand ned i en grønnere verden, som de tror kan være med til at gøre vores verden til et bedre sted at være..! Lyt med når snakken går om alt lige fra seriøse emner til hyggesnak. Ryges Helte ønsker et fornuftigt forhold til Cannabis i vores samfund!

seneste episode

Du kan høre alle tidligere episoder af ryges heltes podcast på spotify

Kanal: https://open.spotify.com/show/0Bl4PQNwo9z6cXMx0TI1QN


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis