Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Decarboxyler cannabis

Du skal bruge:

  • en ovn
  • cannabis
  • ildfast fad

INSTRUKTIONER 

Start med at hakke dit cannabis blomst groft, put det i et ildfast fad og placer det i midten af en 115 grader forvarmet ovn, tiden variere alt efter om det er frisk eller tørrede plantermateriale du bruger, det er også relevant i forhold til om du går efter THC eller CBD indhold.

THC aktivering – 30 -45 minutter 115 grader

CBD aktivering – 60 -90 minutter 115 grader

Frisk cannabis kan decarboxyleres lidt ekstra

Baseret på laboratorie forsøg

Noter

Decarboxylering af cannabis vil omdanne cannabinoidsyrer til f.eks. THC og CBD. THCA og CBDA kan ikke passere gennem vores blod-hjernebarriere og derved aktivere cannabinoidreceptorerne i vores endocannabinoide system, med ved opvarmning bliver f.eks. THCA omdannet til aktiv THC og så kan det passere og påvirke os hurtigt.

Når cannabis ryges foregår der en decaboxyleringsproces i gløden.


Udgivet

i

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis