Login / RegistrerGeneric selectors

Exact matches only

Search in title

Search in content

Post Type Selectors

Opbevaring af cannabis

Måden høstet cannabis opbevares, spiller en rolle i forhold til holdbarhed, smag og rygekvalitet. Sidst men ikke mindst er det ingen skade til hvis cannabis opbevares utilgængelig for børn & politi.

Umiddelbart er det ikke svært at opbevare, først og fremmest betyder det noget for rygekvalitet og smag at din cannabis fermenterer – det handler om at bevare indholdstoffer i blomsten, fermentering er en kunst, cannabis kan fermenteres på rigtig mange forskellige måder. Metoden som præsenteres er fra Christian Florestans gamle A-Z groguide:

...Først skal planten høstes, her kan du enten benytte den gode gamle metode : klip planten af, hæng den til tørre et mørkt sted. - Hvis du vil gå lidt grundigere til værks, kan du klippe de enkelte grene med blomsterstande af, og hænge dem til tørre enkeltvis. Fordelen ved den grundige metode er, at der i en hel plante stadig vil være en pæn mængde væske, som derfor får tørringsprocessen til at tage meget lang tid. Klipper du derimod de enkelte blomsterstande af, går det hele noget hurtigere + du har mindre fugtigt plantemateriale hængende/liggende der kan gå mug i eller det der er værre. - Hvis du vil være rigtigt grundig, kan du yderligere trimme de enkelte topskud, dvs. klippe blade mv. af dem og først herefter hænge dem til tørre. De færdige, tørrede topskud bliver som en bonus meget pæne og indbydende at se på, og du slipper helt for at ryge blade mv... - Gå til kilde

Kunsten går ud på at sikre høsten mod fugt og mug ved hjælp af tørring uden opvarmning, herefter opbevares/fermenteres urten bedst i et luft og lys tæt glas, et patentglas placeret på en mørk og kølig hyldeplads virker ideelt, nogen stiller det i køleskabet, du kan grave det ned. Er urten tørret optimalt, kan det med fordel stå og gære måneder før brug, nogle mener dog at det belønner sig jævnligt at udskifte luften i din krukke, på den måde kan man også løbende vurdere udvikling.

Vær opmærksom på at der sker det at når høstet cannabis udsættes for lys, luft eller varme, så nedbrydes indholdstofferne lige så stille.

Luftfugtigheden i glasset bør ligge mellem 40-65%. (Brug et hygrometer)

Husk: Du ved bedst hvordan du nyder din cannabis.


Udgivet

i

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Afkriminaliser Cannabis