Vilkår

På denne side kan du læse om de vilkår, regler og retningslinjer du automatisk acceptere ved besøg på afkriminaliser.dk og afkriminalisercannabis.dk

Regler / Retningslinjer

§1 Det er ikke tilladt at markedsføre, miskreditere eller promovere for den sags skyld distribuere, nogen former for cannabis/hampe produkter på webstedet, respekteres dette ikke, risikere man at få lukket sin profil uden varsel.

§2 Skriv pænt også om andre og uden undtagelse dem som du ikke synes godt om. Saglig kritik kan tolereres forudsat at den deles i en sober og velment tone både for ligesindet samt opposition

§3 Det kan være strafbart at plagiere, husk derfor altid at kildehenvise citationer, viden eller forskningsresultater til oprindelige udgivere.

Vilkår

Webstedet giver enhver mulighed for at registrere en profil, oprette indlæg, offentliggøre indlæg via domænet og eventuelt redigere eller slette egne indlæg efter behov, på et senere tidspunkt. Du skal bruge en profil for at oprette indlæg på siden og du skal bruge en E-mail og finde på et brugernavn samt et kodeord på minimum 6 tegn, for at kunne oprette en profil. Ønsker du ikke længere at have en profil er det muligt at slette profilen under profil indstillinger, sletter man sin profil opsiges råderetten over tidligere offentliggjorte indlæg og man overdrager således sine indlæg til webstedet, man kan naturligvis slette sine indlæg – hvis man ikke ønsker webstedet beholder dem, i tilfælde af man ønsker selv at slette sin profil.

Sikkerhed

Forbindelsen mellem besøgende og webstedet skulle være HTTPS krypteret. Webstedet er automatisk beskyttet mod spam og scam. Plugins understøtter webstedets funktioner og opdateres automatisk.