Vilkår

Her kan du læse om vilkår, regler og retningslinjer du må acceptere ved besøg på vores domæner afkriminaliser.dk og afkriminalisercannabis.dk

Regler / Retningslinjer

§1 Det tillades ikke at markedsføre, miskreditere eller promovere nogen former for cannabis/hampe produkter på webstedet, respekteres dette ikke, tillader vi os at lukke din profil uden varsel.

§2 Skriv pænt, også om andre, særligt dem du evt. ikke synes godt om. Saglig kritik kan tolereres forudsat den udgives i en sober velment tone for ligesindede såvel som oppositionen. Vær venlig.

§3 Det er strafbart at plagiere og det er heller ikke særligt respektfuldt, husk derfor altid at kildehenvise eventuelle citationer, viden eller forskningsresultater til deres oprindelige udgivere. Det er nice.

Vilkår

Webstedet giver enhver mulighed for at registrere en profil og blogge om cannabis, offentliggøre indlæg via domænet og eventuelt redigere eller slette egne indlæg samt kommenterer på andres. Du skal have en profil for at oprette indlæg på siden og det kræver du har en email og kan huske et kodeord på minimum 6 tegn. Ønsker du ikke længere at have en profil har du altid mulighed for selv at slette din profil ved at gå til (min profil > indstillinger) fjerner man sin profil frasiger man sig råderetten og tildeler evt. offentliggjorte indlæg til webstedet, man har naturligvis mulighed for manuelt at rydde op i og evt. slette alle sine tidligere indlæg før man sletter sin profil. Ønsker man ikke en profil kan vi tilbyde mulighed for at kommentere indlæg som anonym – obs. anonyme kommentarer godkendes manuelt.

Sikkerhed

Webstedet er HTTPS krypteret, konfigureret til automatisk backup og forbyggelse af spam og scam. Vi indsamler og anvender data om besøg til statistik og udvikling af websted. Her uddeles også cookies til besøgende men da vi ikke er så tekniske kan ingen rigtig kan finde ud af hvordan cookies fra tredjepartstyper som google og youtube virker, nogen siger at jo flere du har på dig, desto vildere virkning…

Vær anonym via afkriminaliser.dk

Via hjemmesiden har du mulighed for at oprette dig som bruger uden personlige oplysninger, det kan du gøre ved at registrere dig med midlertidig mail via gratis tjenester som: Yopmail.com eller temp-mail.org og et upersonligt brugernavn. Det er vigtigt du husker dit kodeord eller brugernavn, da du ikke kan være sikker på at få mulighed for at nulstille din bruger senere med en såkaldt “burner mail”

Personificering / identitetstyveri

Du bestemmer selv om du vil oprette en personlig eller upersonlig profil på afkriminaliser.dk – dog må du ikke personificere dig som en anden levende person da det anses som injurierende identitetstyveri